17 Kasım 2010 Çarşamba

dalga

bazen sadece olanlarla yada olacaklarla dalga geçmek için yaşadığımızı düşünüyorum.
bizim bu oyunda ki görevimiz dalga geçmek.

rouge

12 yorum:

  1. İyice saçmalıyorsun artık eskiden daha güzel yazardın. Yalnızmısın hep ? Ya da yalnızmış gibi davranmayı seviyormusun ?.. Sanki hiç mutlu olmayacak gibisin , en mutlu anında bile bir hüzün var. Seni mutlu edecek birşey bulmak isterdim..

    YanıtlaSil
  2. merhaba ben bir bahtsız bedevi.
    eskiden daha mı güzel yazardım bilmiyorum açıkçası. bunu da fazla şaka gibi geçen bir güne itafen yazdım aslında.
    soruları sırayla cevaplamak gerekirse.
    hep yalnız değilim. yalnız olduğumda yazıyorum..
    yalnızmış gibi davranmadım hiç. zaten benim yazdığım yalnızlıklarda pek arkadaş çevresiyle alakalı değil... Alakadar olduğum yalnızlıktan yana evet şansım yok.. ve bu konuda hiçte mutlu olmayacak gibiyim bilmiyorum. belkide olurum. hoş düşününce mutluydum bir zamanlar.. ama 2-3 seneden beri mutsuzluğun dibine vuruyorum (bu konularda).
    en mutlu anlarımda bile aklıma geliyor hatıralarım belkide ondandır hüzünlerim bilemiyorum.
    beni mutlu edebilecek birşey bulmak isterdinn.. ne güzel kimse beni mutlu etmek için birşey bulmak istememişti :) -ki buldunda zaten yorumdan ötürü mutlu oldum mesela :)

    YanıtlaSil
  3. sevindim mutlu olduguna :) Küçük şeylerle mutlu olabilmeyi becerebilsem keşke senin gibi.. Biraz aç gözlü benim ruh. Sen unutmamayı seçmişsin ve seçtiğin gibi yaşıyorsun. Bir yakının bile ölse ki bu çok büyük bir acı bence , bu bile 40 gün acıtır tam anlamıyla seni. Sonra.. , mecburen devam edersin yokluğa alışmayı öğrenirsin. Hatıralar yine gelir aklına ama üzülmezsin artık eskisi kadar çünkü geri gelmeyeceğine kesin eminsindir. Yine öyle düşün , Farz et ki sana bu acıları yaşatan öldü. Cok üzüldün ve geçti . Artık ne yaparsan yap geri gelmeyecek. Hatıralar geldiğinde aklına gül ve eğer küçücük birşey bile çıkarmışsan bundan mutlu ol. Ben denedim bunu işe yarıyor. Öldü o .

    YanıtlaSil
  4. ben ki bazen ölülerle konuşmayı seçen. öldüklerini düşünebilirim belkide onların..
    bence sen bi blog aç bende ilk izleyicin olayım? kim bilir belki sende küçük şeylerden mutlu olanlardansındır ama bilmiyorsundur yada farkında değilsindir.belkide yazdıkça çıkar ortaya..??

    YanıtlaSil
  5. Ben her zaman mutluyum zaten küçük şeylerle bu yüzden artık bu mutluluktan çıktı.Yazamıyorum ben. Yazıyorum aslında ama ne bileyim. Yazamadığımı sanıyorum galiba.

    YanıtlaSil
  6. yazamadığını sanıyorsun bence. ne biliyim öyledir yani ...

    YanıtlaSil
  7. Sıkılıyorum bu aralar. Yazıyorum bazende 2. kez okuyunca eeehhhh ! deyıp yırtıyorum..

    YanıtlaSil
  8. hmm... ben yazdıklarımın hiçbirini ikinci kez okumadım... okuduklarım nadirdir..-ki onlarda yazı olmaz genelde şiir tarzı şeyler oluyor oda üzerinde düşünmek için falan filan...
    neyse bu arada benim merak ettiğim birşey var ben seni tanıyor muyum??

    YanıtlaSil
  9. Bilmem.arkadasımın bloglarına bakmak için açmıştım hesabı bulamadım onu. kenarda kucuk resımler vardı keşfet gibi bir butonda . Ordan sana tıkladım rastgele. Uzun süredir seni takıp etmıyorum ama resimler ve sayfa biraz cafcaflı oldugundan okumaya karar verdım bır kac yazını. okudum. eskiden güzel yazardın kısmınıda tarihlerden yola cıkarak yazdım :))

    YanıtlaSil
  10. hmm anladım :)) ama bence sende blog aç hala bunu bilip bunu söylüyorum .)

    YanıtlaSil
  11. UYUYAMIYORUM. Uyku hapı içtim 2 tane , 51 saat uykusuzlugun uzerıne ben uyuyamıyorum , senınse tek derdın yazı :)) , Uykusuzluk nedır bılıyomusun sen ? Ya da uyumaktan korkmak nedır ? Ben bugun neler yapmama rağmen uyuyamadım bılıyormusun ?
    wikileaks belgelerınde amerıkan dıplomatların bızım sıyasetçi elemanları nasıl tokatladıgını araştırdım , meclis kanalını ızledım 2-3 saat boyunca gözümü kırpmadan , Tayyip erdogana Odtü'de yapılan protestoyu ve akabinde kanalturkte mhp lı bır mıllet vekılının bu durumu degerlendırmesını , samanyolu Tv'deki abuk sabuk 1-2 diziyi izledım , Ödev yaptım , ayran içtim , sobanın yanında tünekledım ve üstümde battayıne vardı... Bunlar uyutamadı beni biliyormusun ? Normal bir dönemimde bunlardan herhangi birini 10 dakika yapmış olsaydım cinnet!!!
    Başımdan geçen bır olayı anlatayım sana ;
    Bu sabah saat 8.30 civarı uyur gibi oldum veeeeeeeeeeeeee Karabasannnnn... :))) , Neyse buraya kadar normal 2 dakıka uyuyacaktım ya onada o göz dikti , sağ tarafıma yatarak uyumaya çalışmıştım , gözlerim aşağı bakıyordu , ve işte tam uykuya daldım derken bu olaya mağruz kaldım , kımıldanmıyor ve konuşulmuyor bu durumda , odamın kapısı acıldı , SANA YEMIN EDERIM. Siyah giysili birisi ( sadece diz kapaklarından boynuna kadar görunuyor , suretini göremedım. ) yanıma geldi , ben benı uyandırmak ıcın bırısının geldıgını sandım , biraz durdu ve kapıyı acıp gitti. Ev ahalisine sordum sabah benı uyandırmaya geldınız mı ? dedım. HAYIR , YOO , SAATİN YOK MU LAN KENDIN UYANAMIYON MU ?.. Vs. gibi cevaplar aldım. Zaten 3.5 tu popooom , bu olaydan sonra 3.5 oranı dahada arttı ve dedıgım gıbı UYKU HARAM OLDU. İşte dedıgım gıbı mala bağladım , gözlerım kıpkırmızı , biraz önce imana geldim ve sabah namazı kıldım Umarım bu yazıyı bıtırdıkten sonra yattıgımda uyuyabılırım . (3 saatliğine , dersim 10.30'da) sende bu yazıdan birşey anlayabılırsen eli öpülesi insansın.
    Şunu bilir bunu söylerim ; Korkunun ecele faydası var (bkz: Kalp krizi). Sadece güzel saçmalayabılırım ben ama doğruları saçmalarım , beğendiysen eğer her gün böyle abuk sabuk sayfalarca yazayım ? keşke bu yazıyı yazdıgım an itibari ile uyuya kalsaydım ve sen yazının kesildiği yerden itibaren görebılseydın .. Orjınal olurdu.. Olmaz ama deneyeyım ; günayd............

    YanıtlaSil